Bemutatkozás

A cégtulajdonos, Németh Zoltán 1984-ben került kapcsolatba a kővel. Előbb a műkőkészítés fortélyait ismerte meg, majd ’87-ben úgy dönt, egyéni vállalkozó lesz. Amikortól pedig a nemesebb kövekhez is egyre könnyebben hozzá lehetett jutni, természetes volt számára a váltás. Két évtizede így már maga is importál gránitot. Az évek során kapcsolatba került szinte valamennyi észak-olaszországi gránitfeldolgozó üzemmel, illetve a kőipari gépgyártás horvát- és olaszországi képviselőivel.
A cég folyamatos fejlődésének eredményeként – és a már említett kapcsolatok birtokában – 2003 végén felépíti új gránitfeldolgozó üzemét.
A vállalkozás fő profilja ebből adódóan mára a gránit nagytételű importja, igény szerinti színekben, feldolgozása és értékesítése. A gránitmegmunkálások során készítenek síremlékeket, épületek külső és belső gránit burkolatát, lapburkolatokat, ablakkönyöklőket, lépcsőket, mosdószegélyeket és konyhabútor munkalapokat. A belsőépítészethez kapcsolódó egyedi igényeket is kielégítik gránitból, legyen az bárpult vagy fürdőszobai berendezés.
A Németh Gránit hosszú távú tervei szerint a megrendelők és a viszonteladók szolgálatában kíván minden igényt kielégítően dolgozni.